Czy chciałbyś móc w pełni korzystać z forum, na którym nikt nigdy nikogo nie pozostawia bez odpowiedzi? Na którym żaden nowy wątek nigdy nie jest pusty? Chciałbyś dołączyć do społeczności komputerowców, dziennikarzy, specjalistów od sprzętu? To forum jest dla Ciebie! To Forum.PCArena.pl! Wystarczy, że się zarejestrujesz.
![]() |
| | #1 (permalink) |
| Status: Guest Postów: n/a | Miałem uszkodzenie w ABS Volvo V70 z 1998 roku. Wymieniłem pompę razem z kontrolerem. 3 tygodnie było dobrze i znowy świeci kontrolka a ABS nie działa. Elektryk rozkłada ręce. Gdzie szukać praprzyczyny. Bezpieczniki są ok. |
|
| #1.5 | |
| Linki sponsorowane | Sterownik ABS Volvo V70 Reklamy: |
| | #2 (permalink) |
| Status: Guest Postów: n/a | zbibi napisał(a): > Miałem uszkodzenie w ABS Volvo V70 z 1998 roku. Wymieniłem pompę razem z > kontrolerem. 3 tygodnie było dobrze i znowy świeci kontrolka a ABS nie > działa. Elektryk rozkłada ręce. Gdzie szukać praprzyczyny. Bezpieczniki są > ok. > > Zczytać urządzenie przez OBD. Problem może być wszędzie, instalacja elektryczna, czujniki przy kołach, hydraulika.... |
|
| | #3 (permalink) |
| Status: Guest Postów: n/a | > Miałem uszkodzenie w ABS Volvo V70 z 1998 roku. Wymieniłem pompę razem z > kontrolerem. 3 tygodnie było dobrze i znowy świeci kontrolka a ABS nie > działa. Elektryk rozkłada ręce. Gdzie szukać praprzyczyny. Bezpieczniki są zmienic elektryka.....powinien miec sprzet do diagnostyki, mozna na allegro kupic ponizej 150zl szukaj pod haslem OBD |
|
| | #4 (permalink) |
| Status: Guest Postów: n/a | > > Miałem uszkodzenie w ABS Volvo V70 z 1998 roku... > zmienic elektryka.....powinien miec sprzet do diagnostyki, mozna na allegro > kupic ponizej 150zl > szukaj pod haslem OBD > Standard OBD wszedł do użytku w Europie w roku 2000... Paweł |
|
| | #5 (permalink) |
| Status: Guest Postów: n/a | On Sat, 5 May 2007 22:15:12 +0200, PaweL wrote: >> > Miałem uszkodzenie w ABS Volvo V70 z 1998 roku... > >> zmienic elektryka.....powinien miec sprzet do diagnostyki, mozna na allegro >> kupic ponizej 150zl >> szukaj pod haslem OBD >> >Standard OBD wszedł do użytku w Europie w roku 2000... Volvo sie sprzedaje w USA .. J. |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |