Czy chciałbyś móc w pełni korzystać z forum, na którym nikt nigdy nikogo nie pozostawia bez odpowiedzi? Na którym żaden nowy wątek nigdy nie jest pusty? Chciałbyś dołączyć do społeczności komputerowców, dziennikarzy, specjalistów od sprzętu? To forum jest dla Ciebie! To Forum.PCArena.pl! Wystarczy, że się zarejestrujesz.
![]() |
| | #1 (permalink) |
| Status: Nowy na forum Zarejestrowany: 04.09.2006 Postów: 17 | Witam, mam poldka caro ;oD i chciał bym go w miare możliwości dobrze nagłosnić, chodzi mi o czysty dźwięk i mocny bas. Suma jaką mogę przeznaczyć to ok 1200zł i w tym powinno się zmieścić: wzmacniacz, skrzynia i jakieś głośniki, to ile ich będzie żeby osiągnąć najlepszy efekt to oceńcie sami, wiem że suma jest bardzo niska ale samochód nie wiele wart dlatego tyle chciał bym przeznaczyć. Bardzo Was proszę o pomoc. pozdrawiam |
| | |
| #1.5 | |
| Linki sponsorowane | Sprzęt do poldka Reklamy: |
| | #2 (permalink) |
| Status: GameArena Zarejestrowany: 24.07.2006 Postów: 1,141 | A to nie jest żaden dowcip? Sorry, ale zakładanie mocnego sprzętu do Poloneza chyba nie bardzo ma sens... Po pierwsze trochę to zajeżdża "wioską", po drugie musiałbyś ten samochód dobrze wyciszyć bo inaczej cała karoseria będzie Ci się tłukła. Jeśli już tak bardzo zależy Ci na sprzęcie car-audio to kup jakąś skrzynię z aktywnym wzmacniaczem oraz jakiś odtwarzac Pioneera i będzie grać. Jeśli chodzi o głośniki wysokotonowe to byle markowe, więcej moim zdaniem nie opłaca się inwestować.
__________________ Gigabyte Gi945P-G-RH | Intel Pentium D 915 2x2.8GHz @ 3.3GHz | MSI GeForce 7900GTO 512MB DDR 3 | GOODRAM 2x512MB DDR2 667MHz | Segate Barracuda 80GB 8MB Cache | Topower SPW-480W To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Status: Nowy na forum Zarejestrowany: 10.06.2007 Postów: 1 | strwierdzenie ze "zakładanie mocnego sprzętu do Poloneza chyba nie bardzo ma sens..."nie jest trafne polonez jest nie najgorszym autem do ktorego mozna wrzucic troche sprzetu...ogulnie dobra tuba radyjko najlepiej firmowe ale doskonale wiemy ze takie nie naleza do tanich i dozucic dwie pary dobrych 3 tonowych głosnikow...i mozna lansować sie do bólu...pozdro |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Status: GameArena Zarejestrowany: 24.07.2006 Postów: 1,141 | Ekspertem od car-audio nie jestem, ale 3-tonowe głośniki chyba psują cały efekt. Z przodu w słupkach powinny się znaleźć wyłącznie wysokotonowe głośniki. W drzwiach średniotonowe, a tuba/skrzynia z tyłu dla dopełnienia efektu.
__________________ Gigabyte Gi945P-G-RH | Intel Pentium D 915 2x2.8GHz @ 3.3GHz | MSI GeForce 7900GTO 512MB DDR 3 | GOODRAM 2x512MB DDR2 667MHz | Segate Barracuda 80GB 8MB Cache | Topower SPW-480W To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Status: PCarena.pl Zarejestrowany: 22.08.2003 Postów: 10,593 | nie 3-tonowe tylko 3-drożne wystarczy cyki w słupki, midy w drzwi i jakieś basy 16-20cm też w drzwi lub półkę (choć w półkę to dresiarskie).
__________________ W trosce o stan zdrowia zaprzestałem odwiedzin forum. |
| | |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |