Czy chciałbyś móc w pełni korzystać z forum, na którym nikt nigdy nikogo nie pozostawia bez odpowiedzi? Na którym żaden nowy wątek nigdy nie jest pusty? Chciałbyś dołączyć do społeczności komputerowców, dziennikarzy, specjalistów od sprzętu? To forum jest dla Ciebie! To Forum.PCArena.pl! Wystarczy, że się zarejestrujesz.
![]() |
| | #1 (permalink) |
| Status: Nowy na forum Zarejestrowany: 28.12.2009 Postów: 1 | Mam kamerę Panasonic SDR-S26 z kartą pamięci Panasonic 4GB Klasa 4 i z nią kamera pracuje normalnie, ale kupiłem kiedyś na eBayu karte SDHC 16GB Klasa 6,FAT32 nie wiem jakiej firmy i kamera jej nie widzi. Jak podłanczam do kompa przez czytnik to jest ok. Chciałbym dokupić sobie karte 16 lub 32GB (Kingston,SanDisc,Fuji,Toshiba itd.)ale czy musi być ona koniecznie firmy Panasonic ? Byłem na stronie firmy Kingston i mam wykaz pasujących kart ale nie wiem czy po zakupie będzie działała w kamerze.Karty Panasonic są droższe. A może karta jest uszkodzona ? Sprawdzałem za pomoćą komputera i formatowałem. Dodam jeszcze że wcześniej nie mogłem z niej wykasować nie których plików to ją sformatowałem. Dziękuje i pozdrawiam. |
| | |
| #1.5 | |
| Linki sponsorowane | Kamera Panasonic SDR-S26 nie widzi karty SDHC 16GB Reklamy: |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |